All Day Bar

All Day Bar

Ние сме бар за секојдневно уживање. Лоциран во Скопје во срцето на скопската чаршија. Нудиме различни видови на наргиле, кафе, коктели и други жестоки пијалоци.

Ве очекуваме да не посетите !

Направи Резервација ↓