Следни Настани

  • null

    На вистинското место си !!

    • Резервирај брзо и лесно
    • Oткажи или премести ја твојата резервација за подоцна
    • Добиј пристап до лично твој профил каде ќе си ги менаџираш твоите резервации

Музички хитови

[edgtf_albums_list type=”gallery-with-space” order_by=”date” order=”DESC” number=”3″ columns=”3″ show_stores=”yes”]

Nextevent е организација која што се занимава со креирање и изведба на настани од забавен карактер. Нешто што е од голема корист за сите нас и притоа представува новитет од наша страна како улсуга е опцијата за online резервирање во вашиот омилен локал или пак на вашиот омилен настан.

[edgtf_social_share]
[edgtf_boxed_icons number_of_columns=”8″][edgtf_boxed_icon background_color=”#0d0d0d” icon_pack=”” icon_size=”edgtf-icon-tiny” custom_icon=”5341″ icon_title=”MAX Hosting”][/edgtf_boxed_icon][edgtf_boxed_icon background_color=”#171717″ icon_pack=”” icon_size=”edgtf-icon-tiny”][/edgtf_boxed_icon][edgtf_boxed_icon background_color=”#0d0d0d” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-facebook” icon_size=”edgtf-icon-tiny” custom_icon_size=”59″ icon_color=”#3b5998″ icon_title=”GlobalNet Skopje” custom_icon=”5841″][/edgtf_boxed_icon][edgtf_boxed_icon background_color=”#171717″ icon_pack=”” icon_size=”edgtf-icon-tiny”][/edgtf_boxed_icon][edgtf_boxed_icon background_color=”#0d0d0d” icon_pack=”” icon_size=”edgtf-icon-tiny” custom_icon_size=”59″ icon_color=”#3b5998″ custom_icon=”5878″ icon_title=”ПЗУ Царчев-Чортановски”][/edgtf_boxed_icon][edgtf_boxed_icon background_color=”#171717″ icon_pack=”” icon_size=”edgtf-icon-tiny”][/edgtf_boxed_icon][edgtf_boxed_icon background_color=”#0d0d0d” icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”social_twitter” icon_size=”edgtf-icon-tiny” custom_icon_size=”52″ icon_color=”#55acee” icon_title=”4Web.mk” custom_icon=”5348″][/edgtf_boxed_icon][edgtf_boxed_icon background_color=”#171717″ icon_pack=”” icon_size=”edgtf-icon-tiny”][/edgtf_boxed_icon][/edgtf_boxed_icons]