White Horse – All Day Bar

Во центарот на градот на најубавата улица Македонија,веднаш до црквата СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА,на 200 метри квадратни полни со професионализам,ќе приметите примена на модерно угостителство,тогаш веднаш ќе знаете дека сте пред WHITE HORSE.
Преку големиот стакларник ќе видите топли бои кои Ви даваат чувство на спокој и мир,амбиент доволно за да подзастанете и погледнете, и секако сервис кои го потврдува Вашето присуство кај нас.
УЖИВАЈТЕ ВО WHITE HORSE….

Ве очекуваме да не посетите !

Направи Резервација ↓