Во овој дел може да креирате тест резервација, потоа најавете се на тест профилот со цел да видите како изгледа целиот систем кој ќе биде имплементиран за вашиот локал.

Искористете ги овие податоци за логирање на тест профилот за локали.

Корисничко име: test

Лозинка: test123

Логирај се