Ресторани

Ресторан Fratelanzza

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_gallery interval="3" images="6362,6363,6364" img_size="medium"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_empty_space height="20"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Бидете дел од одлична атмосфера во текот на целиот ден...

Ресторан Dion

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_gallery interval="3" images="6311,6312,6313,6314" img_size="medium"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image="6310" alignment="center"][vc_empty_space height="20"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Бидете дел од најубавата градска приказна...

Restaurant Ederra

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_gallery interval="3" images="6170,6171,6186" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image="6183" alignment="center"][vc_empty_space height="20"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]ПРОМОТИВНО МЕНИ 16 парчиња месо за само 380ден. Понудата важи само за во ресторанот. Искористете ја нашата летна тераса и дојдете на вкусен ручек,вечера.. 1,600kг месо за само 380ден. За носење цената е само 699ден....