Restaurant Ederra

ПРОМОТИВНО МЕНИ ‼️‼️‼️

❗️❗️ 16 парчиња месо за само 380ден. ❗️❗️

🔅 Понудата важи само за во ресторанот.
Искористете ја нашата летна тераса и дојдете на вкусен ручек,вечера..

🍴 1,600kг месо за само 380ден.

🌟 ‼️ За носење цената е само 699ден. ‼️

Направи Резервација ↓