[edgtf_button size=”” type=”” target=”_blank” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Регистрирај го твојот локал” link=”https://www.instagram.com/nextevent.mk/” custom_class=”kopce”]
[edgtf_button size=”” type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Тестирај пред да се регистрираш” link=”https://nextevent.mk/test” custom_class=”kopce”]
timeline_pre_loader

Добијте оптимизиран мултифункционален модерен панел кој поддржува неограничен број на резервации

Статистика на резервации врз база на дневно неделно или пак месечно ниво

Организирате настан или забава? Веднаш внесете го истиот во полето за настани и автоматски ќе стане достапен за резервирање од страна на посетителите

Прикачете ги најмодерните слики кои во полно светло ќе го представат вашиот локал пред големиот број на посетители

Откако вашиот локал ќе стане избор за посетителите дозволете им да видат и каде се наоѓате - Nextevent ви овозможува да внесете и локација (Google Maps)

Имајте евиденција кои ви се нови, кои редовни муштерии и доколку сакате наградете ги со ваучер кој ќе го искористат на следното доаѓање.

[edgtf_button size=”” type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Тестирај пред да се регистрираш” link=”https://nextevent.mk/test” custom_class=”kopce”]
[edgtf_button size=”” type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text=”Регистрирај го твојот локал” link=”https://nextevent.mk/subscription-plan” custom_class=”kopce”]