Gnezdo Kitchen & Bar

Gnezdo Kitchen & Bar

Безбеден и урбан амбиент во ново руво кој мора да се посети. Гнездо Кичен Бар!  На нашето мени имаме понуда од вкусна храна, незаборавна дружба со вашите пријатели, неверојатен избор на коктели, и амбиент кој мора да се доживее за да може да се раскажува.

Направи Резервација ↓

No Comments

Post a Comment