Libero Band // Gnezdo Kitchen & Bar

Детали
Време: септември 18, 2020 21:00
Локација: Gnezdo Kitchen & Bar
Организирано од: @nextevent,mk
За настанот

Сакаме да ви го представиме спектакуларниот настан во соработка со @gnezdo.kitchenbar кој ќе се одржи овој петок (18.09). Ќе настапуваат добропознатите @libero_band, ве каниме на одлична забава и добро расположение.

Резервирај место ↓

Локација