Детали
Време: септември 11, 2020 21:00
Локација: Casa Cubana - Skopje
Тип на настан: Следни настани
Организирано од: @casa_cubana
За настанот

Доживејте ја кубанската магија и во Македонија. Повелете на разигран, латино амбиент, кој ќе ви го разубави денот, но и ноќта. Се наоѓаме на градскиот кеј во Скопје.

 

Направи резервација ↓

Локација