Archive

El Senior De la Musica Latina // Casa Cubana

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Доживејте ја кубанската магија и во Македонија. Повелете на разигран, латино амбиент, кој ќе ви го разубави денот, но и ноќта. Се наоѓаме на градскиот кеј во Скопје.   [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id="casa"][vc_column][vc_column_text] Направи резервација ↓ [/vc_column_text][vc_column_text][ameliaevents event=29][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="2/5"][edgtf_image_gallery type="slider" autoplay="3" slide_animation="slide" pretty_photo="no" navigation="yes" pagination="yes" images="6136,6135" image_size="medium"][/vc_column][vc_column width="3/5"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...

Bobi Latino // Casa Cubana

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Доживејте ја кубанската магија и во Македонија. Повелете на разигран, латино амбиент, кој ќе ви го разубави денот, но и ноќта. Се наоѓаме на градскиот кеј во Скопје.   [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id="casa"][vc_column][vc_column_text] Направи резервација ↓ [/vc_column_text][vc_column_text][ameliaevents event=37][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="2/5"][edgtf_image_gallery type="slider" autoplay="3" slide_animation="slide" pretty_photo="no" navigation="yes" pagination="yes" images="6136,6135" image_size="medium"][/vc_column][vc_column width="3/5"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...

Latino Night – Boka Conga // Casa Cubana

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Доживејте ја кубанската магија и во Македонија. Повелете на разигран, латино амбиент, кој ќе ви го разубави денот, но и ноќта. Се наоѓаме на градскиот кеј во Скопје.   [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id="casa"][vc_column][vc_column_text] Направи резервација ↓ [/vc_column_text][vc_column_text][ameliaevents event=33][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="2/5"][edgtf_image_gallery type="slider" autoplay="3" slide_animation="slide" pretty_photo="no" navigation="yes" pagination="yes" images="6136,6135" image_size="medium"][/vc_column][vc_column width="3/5"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]...