[mdp_wpb_lottier properties_animation_speed=”1″ animation_url=”url:https%3A%2F%2Fassets8.lottiefiles.com%2Fprivate_files%2Flf30_hhvn1H.json|||”]
Опцијата за резервирање (кафе шема) е спремна и ќе биде достапна во најкраток можен рок по овој тежок период. Заедно да ги поддржиме нашите омилени локали и да им овозможиме подобра организираност.
  • Ќе се потрудиме сите локали кои ќе оствартат соработка со нас да ја добијат вашата доверба и истата да ја оправдаат со реализирање на услугата максимално.
  • Сите локали на кои им се допаѓаме ние и нашиот концепт може без никаков проблем да се зачленат овде