Caffe Bar 101

Caffe Bar 101

Ново урбано место во градот кое ви нуди прекрасна атмосфера и огромен избор на коктели и друг вид на пијалоци. Лоцирани на улицата Митрополит Теодосиј Гологанов (5ka) со задоволство ве очекуваме да го испиете вашето кафе или пак да се журкаме сите заедно во Петок и Сабота

Направи Резервација ↓

No Comments

Post a Comment