Ресторан Fratelanzza

Ресторан Fratelanzza

Бидете дел од одлична атмосфера во текот на целиот ден…највкусна храна, врвна услуга, легендарни ноќни живи свирки! Повелете и вкусете ја најквалитетната храна со најповолни цени во градот…Организација на секаков вид на прослави (родендени, дипломски, мекици…)

Направи Резервација ↓