Ресторан Dion

Ресторан Dion

Бидете дел од најубавата градска приказна… Ресторан Дион – највкусна храна, најубава атмосфера, врвна услуга, легендарни ноќни живи свирки! Повелете и вкусете ја најквалитетната храна со најповолни цени во градот… Ресторан Дион Кеј 13 Ноември Инфо: 02 / 3 10 10 30 Организација на секаков вид на прослави (родендени, дипломски, мекици…)

Направи Резервација ↓