Клуб Iridium77

Nextevent / Препорачани  / Клуб Iridium77

Клуб Iridium77

Клуб Иридиум 77 – Лоциран во центарот на Скопје на кејот на реката Вардар дискотеката Иридиум 77 (познато како поранешно Миднајт)е одлично место за забава и неверојатна атмосфера каде што може да си поминете незаборавно.