Кафе Бар Манда

На наше големо задоволство ви најавуваме дека кругот на локали го проширивме со уште еден урбан локал, станува збор за @manda_coffe. Од денес ќе може да го резервирате вашиот престој во Манда само на www.nextevent.mk, Уживајте

Направи Резервација ↓

No Comments

Post a Comment