[edgtf_custom_font font_family=”ABeeZee” font_size=”65″ line_height=”70″ font_weight=”500″ letter_spacing=”0″ text_transform=”uppercase” text_align=”center” content_custom_font=”Ние сме” color=”#ffffff”][edgtf_custom_font font_family=”Poppins” font_size=”133″ line_height=”135″ font_weight=”600″ letter_spacing=”0″ text_transform=”uppercase” text_align=”center” content_custom_font=”Next” type_out_effect=”yes” typed_ending_1=”event” color=”#ffffff”]

За нас

Заследете нè на Instagram @nextevent.mk

Nextevent е организација која што се занимава со креирање и изведба на настани од забавен карактер. Нешто што е од голема корист за сите нас и притоа представува новитет од наша страна како улсуга е опцијата за online резервирање во вашиот омилен локал или пак на вашиот омилен настан.

Даваме се од себе како би можел ти да се чувствуваш единствено и незаборавно.

[edgtf_team team_type=”main-info-below-image” team_name_tag=”h5″ team_social_icon_pack=”” team_image=”1832″ team_name=”Мартин Фидановски” team_position=”@marttin1_”]
[edgtf_team team_type=”main-info-below-image” team_name_tag=”h5″ team_social_icon_pack=”” team_image=”1833″ team_name=”Филип Колев” team_position=”@kolevfilip”]
[edgtf_team team_type=”main-info-below-image” team_name_tag=”h5″ team_social_icon_pack=”” team_image=”1831″ team_name=”Томе Костов” team_position=”@tomekostov”]